AnaSayfa / Genel / Kahve falında pancar söktüğünü görmek

Kahve falında pancar söktüğünü görmek

Kahve falında pancar söktüğünü görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, endişelerinden kurtulacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında pancar söktüğünü gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Kahve falında pancar yemeği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pancar yemek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında kara pancar görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz pancar görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında pancar çorbası görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında pancar sökmek yeni bir yol tutulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında pancar görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yer pancarı görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir