AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlediğiniz birini görmek

Kahve falında özlediğiniz birini görmek

Kahve falında özlediğiniz birini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında özlediğiniz birini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Kahve falında özledin birini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında özlediğin bir arkadaşını görmek söz ve yetki sahibi olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında özlediği için ağlamak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü özlemek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi özlemek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Kahve falında birini çok özlemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında özlediğin kişiye sarılmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında özlediğini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir