AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle namaz kıldığını görmek

Kahve falında ölmüş biriyle namaz kıldığını görmek

Kahve falında ölmüş biriyle namaz kıldığını görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında şükür namaz kılmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle namaz kılmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Kahve falında alkollü namaz kılmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kıldıran kadın görmek kişinin şifaya kavuşacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında erkekle aynı safta namaz kılmak konfor içinde olacağına, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaza namazı kılmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluca namaz kılmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cemevinde namaz kılmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir