AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin çalıştığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin çalıştığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin çalıştığını görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin çalıştığını gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Kahve falında çalışma arkadaşı görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında motosikletin çalınmasını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalınan malı geri almak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yol çalışması yapıldığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobilinin çalındığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalı kesmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında çalınan parayı geri almak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parası çalındığını görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir