AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini takip etmek

Kahve falında ölmüş birini takip etmek

Kahve falında ölmüş birini takip etmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çirkin sözler işitileceğine, en tepkedeki kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini takip etmek gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Kahve falında arabanın takip ettiğini görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi takip etmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin takip edildiğini görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından takip edilmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği takip etmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında aslan takip etmek elindekileri de yitireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini takip etmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi takip etmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir