AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini deniz kenarında görmek

Kahve falında ölmüş birini deniz kenarında görmek

Kahve falında ölmüş birini deniz kenarında görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kederlerinin son bulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini deniz kenarında gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında deniz kenarında ev yapmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında bir ev görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yüzmek onları okula göndereceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında kaybolmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini deniz kenarında görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında dua etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evlenmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir