Kahve falında ölmüş babayı tekrar ölmüş görmek

Kahve falında ölmüş babayı tekrar ölmüş görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı tekrar ölmüş gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında babanın ölüp tekrar dirildiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın tekrar evlendiğini görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının tekrar öldüğünü görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamın tekrar öldüğünü görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babamı tekrar öldüğünü görmek zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını tekrar öldüğünü görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında anne babanın tekrar evlendiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tatsızlık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir