AnaSayfa / Genel / Kahve falında at öldürmek

Kahve falında at öldürmek

Kahve falında at öldürmek kendine olan güvenini yitireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at öldürmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında atlayarak ölmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atın öldüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında atın öldürüldüğünü görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında atların öldüğünü görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında at öldüğünü görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi atın öldüğünü görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlayıp ölmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında at öldürdüğünü görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir