AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesir macun görmek

Kahve falında mesir macun görmek

Kahve falında mesir macun görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mesir macun gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında bitmiş diş macunu görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında cam macunu görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında osmanlı macunu yemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş macunu aldığını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında macun görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında diş macununu görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında diş macunu satın almak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir