AnaSayfa / Genel / Kahve falında mecliste olduğunu görmek

Kahve falında mecliste olduğunu görmek

Kahve falında mecliste olduğunu görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dedikodu edeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında mecliste olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Kahve falında meclis başkanını görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Kahve falında millet meclis görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini ilim meclisinde görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, maddi gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet meclisi görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aile meclisi görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meclis binası görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında millet meclisi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini mecliste görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir