AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağa görmek

Kahve falında ağa görmek

Kahve falında ağa görmek yüceltileceği sözler duyacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında ağa gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Kahve falında saçını ağarmış olarak görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları ağarmış kadın görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağarmış sakal görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında ali ağaoğlu görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ağa takılmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında köy ağası görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını ağarmış görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Kahve falında ağa takılmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir