Kahve falında kuran dinlediğini görmek

Kahve falında kuran dinlediğini görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, kısmetinin kapanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran dinlediğini gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Kahve falında sesli kuran dinlemek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden kuran dinlemek güzel günlerin yaşanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kuran dinlemek hırsızlık yapacağına, keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında kuran kerim dinlemek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi dinlemek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan ayetler dinlemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide kuran dinlemek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran dinlemek ve okumak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, üzüntülü haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir