AnaSayfa / Genel / Kahve falında af görmek

Kahve falında af görmek

Kahve falında af görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında af gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında afganistanua gitmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında babadan af dilemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında afrika görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında af dilendiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında afrodit görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında afrikalı görmek dertlerin günden güne artacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında af dilemek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden af dilemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir