AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yavrusu almak

Kahve falında köpek yavrusu almak

Kahve falında köpek yavrusu almak işinde de büyük başarılara imza atacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında köpek yavrusu almak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında kurt köpek yavrusu görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek yavrusunun öldüğünü görmek iyi zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki yavru köpek görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeğe süt vermek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi köpek görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpek almak yatırımların heba olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok yavru köpek görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir