AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek emzirmek

Kahve falında köpek emzirmek

Kahve falında köpek emzirmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek emzirmek gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında köpek emzirdiğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına inanılır.

Kahve falında köpek yavrusunu emzirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yavru köpek emzirmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin emzirdiğini görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Kahve falında köpek yavrusu emzirmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet eder.

Kahve falında köpeğin yavrusunu emzirdiğini görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği emzirdiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği emzirmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yılmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir