AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin dişini görmek

Kahve falında köpeğin dişini görmek

Kahve falında köpeğin dişini görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, günah işleyeceğine, rızkının kesileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin dişini gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Kahve falında köpek dişin çıktığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dişinin düştüğünü görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında dişi köpek görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişinin sallandığını görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dişi köpek görmek kederden ve stresten kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek ve dişi köpek görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dişinin çekildiğini görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir