AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kopyasını görmek

Kahve falında kendinin kopyasını görmek

Kahve falında kendinin kopyasını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, sıkıntılarının artacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kendinin kopyasını gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında sınavda kopya çekerken yakalanmak çok büyük hayır duaları alacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kopya çekerken yakalanmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kopya çeken birini görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, borçlarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kopya verdiğini görmek inancından sapacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Kahve falında sınavda kopya çektiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi kopyasını görmek işlere nazar değeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kopya çekmek ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda kopya çekmemek dertlerinin dermanını bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir