AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yatak odasında görmek

Kahve falında kendini yatak odasında görmek

Kahve falında kendini yatak odasında görmek variyet sahibi olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, güzel bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendini yatak odasında gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz yatak odası görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yatak odasını dağınık görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe yatak odası görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, ileride saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yatak odası görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında olmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak oda görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir