AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yalınayak görmek

Kahve falında kendini yalınayak görmek

Kahve falında kendini yalınayak görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini yalınayak gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yalınayak gezmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında yalın ayak yürüdüğünü görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yalın ayak yağmurda yürümek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yalın ayak gezdiğini görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalettir.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında karda yalın ayak yürümek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yalın ayak karda yürümek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir