AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini pilot görmek

Kahve falında kendini pilot görmek

Kahve falında kendini pilot görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ayrılanların birleşeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, birikmiş parasının olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini pilot gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında pilot ve uçak görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilot olacağını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı pilot kalem görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş pilotu olmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet eder.

Kahve falında pilot kıyafeti görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uçak ve pilot görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin pilot olduğunu görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak pilotu olmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, isabetli kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir