AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini olduğundan genç görmek

Kahve falında kendini olduğundan genç görmek

Kahve falında kendini olduğundan genç görmek hakkını alacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, zafer elde edeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini olduğundan genç gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genç birini yaşlı görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini gençleşmiş görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında babasını gençleşmiş görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi genç görmek sorunlarının çözüleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi gençleşmiş görmek kendini çok iyi hissedeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir