AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine beddua etmek

Kahve falında kendine beddua etmek

Kahve falında kendine beddua etmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine beddua etmek gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında düşmanına beddua etmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında babadan beddua almak anne babanın birbirine düşeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babaya beddua etmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında komşuya beddua etmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne bedduası almak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında eski eşine beddua etmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birinden beddua almak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evladına beddua etmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir