AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yatak odasını görmek

Kahve falında kendi yatak odasını görmek

Kahve falında kendi yatak odasını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, karlı işler yapacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında kendi yatak odasını gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Kahve falında temiz yatak odası görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında yatak odasında yabancı görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odasını değiştirmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Kahve falında yeni yatak odası görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel yatak odası görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret eder.

Kahve falında yatak odası aldığını görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret eder.

Kahve falında odada yatak görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir