AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi suretini görmek

Kahve falında kendi suretini görmek

Kahve falında kendi suretini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi suretini gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında erkek suretinde melek görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde insan sureti görmek karamsar ve umutsuz olacağına, doğru haber almaya rivayet eder.

Kahve falında köpek suretinde insan görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın suretinde melek görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işarettir.

Kahve falında azraili kadın suretinde görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan suretinde melek görmek ortaklıkların bozulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında insan suretinde köpek görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan suretinde şeytan görmek hayatının karışacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir