AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cinsiyetini görmek

Kahve falında kendi cinsiyetini görmek

Kahve falında kendi cinsiyetini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, ayrılanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi cinsiyetini gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında çift cinsiyetli olduğunu görmek kazançlı işler yapacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında kızını çift cinsiyetli görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş insan görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak imkânlarını kaybedeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulur.

Kahve falında çift cinsiyetli bebek doğurmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çift cinsiyetli görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun cinsiyetini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının cinsiyetini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir