AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış su görmek

Kahve falında kaynamış su görmek

Kahve falında kaynamış su görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynamış su gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kazanda su kaynatmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında su kaynaması görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyu kaynatmak bir süre sıkıntı çekeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte su kaynatmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işarettir.

Kahve falında su kaynatmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, adını işiyle duyuracağına işarettir.

Kahve falında suyun kaynamasını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında demlikte su kaynatmak asla dert yüzü görmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir