AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan altını görmek

Kahve falında kaybolan altını görmek

Kahve falında kaybolan altını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bolluk içine olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altını gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında kaybolan altın yüzük bulmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybettiği altını bulmak fal sahibinin uyarı alabileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altınları bulmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ulvi kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kaybolan altını bulmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü kaybettiğini görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet eder.

Kahve falında altınlarını kaybettiğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kaybettiğin altını bulmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kaybettiğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir