AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaları görmek

Kahve falında karıncaları görmek

Kahve falında karıncaları görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaları gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Kahve falında ekmek üzerinde karınca görmek insanlara yardım edeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerin içinde karınca görmek fenalıkta bulunmaya, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bit ve karınca görmek bütçesinin küçüleceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında karınca ordusu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karınca kolonisi görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca örümcek görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında karınca yumurtası görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin üzerinde karınca görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir