AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından yardım almak

Kahve falında arkadaşından yardım almak

Kahve falında arkadaşından yardım almak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bereketin eksileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşından yardım almak gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Kahve falında arkadaşına yardım etmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaştan yardım görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından yardım istemek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşından yardım istemek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşa yardım etmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yardım istediğini görmek kısmetinin hep açık olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaştan yardım istemek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaştan yardım almak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir