AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahraman görmek

Kahve falında kahraman görmek

Kahve falında kahraman görmek haram mal yiyip içeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalettir.

Kahve falında kahraman gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kendini kahraman olarak görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında süper kahraman olmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işarettir.

Kahve falında süper kahraman olduğunu görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında masal kahramanı görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, mevkie edineceğine inanılır.

Kahve falında kendini kahraman görmek kendisini korumaya alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kahramanlık yapmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kahraman olmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalettir.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek ileriye gideceğine, bahtın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir