AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınların namaz kıldığını görmek

Kahve falında kadınların namaz kıldığını görmek

Kahve falında kadınların namaz kıldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, herkesin önünde olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, borçlarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınların namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında kadın erkek beraber namaz kılmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında kadınlı erkekli namaz kılmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kıldıran kadın görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine inanılır.

Kahve falında kadınlarla beraber namaz kılmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın erkek karışık namaz kılmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kadın cenaze namazı kılmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında camide kadın erkek namaz kılmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak bir takım sorunlar çıkacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir