Kahve falında ineğin doğurduğunu görmek

Kahve falında ineğin doğurduğunu görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında inek doğurtmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ineğin doğurduğunu görmek o kişiye zararının dokunacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında ikiz doğuran inek görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında doğurmuş inek görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında ineğinin doğurduğunu görmek can derdine düşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin ikiz doğurduğunu görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek doğurması görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin doğurmasını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir