AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam nikahı olmak

Kahve falında imam nikahı olmak

Kahve falında imam nikahı olmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında imam nikahı olmak gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında imam nikahı kıyılacağını görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıldırdığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi imam nikahını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, alım gücünün zayıflamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imam nikahlı olduğunu görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.

Kahve falında imam nikahıyla evlendiğini görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının imam nikahı görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında imam nikahlı evlenmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahı tazelemek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir