AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz hamile görmek

Kahve falında ikiz hamile görmek

Kahve falında ikiz hamile görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiz hamile gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Kahve falında ikiz bebek hamile görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ikiz hamile olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, insanlara iyilik yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz çocuğa hamile kalmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikizlere hamile olmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz hamile kalmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek hamile olmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile olmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini ikiz bebeğe hamile görmek gönül kapılarını açacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir