AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yavru kedi görmek

Kahve falında iki yavru kedi görmek

Kahve falında iki yavru kedi görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, düzeninin yıkılmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki yavru kedi gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında kedi köpek yavruları görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine inanılır.

Kahve falında kara yavru kedi görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane kedi yavrusu görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yavru kedi öpmek daha fazla yakınlaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavrulaması görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kediye yemek vermek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavrulu kedi görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir