AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapla öpüşmek

Kahve falında arapla öpüşmek

Kahve falında arapla öpüşmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında arapla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında arapça dua okuduğunu görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında suudi arabistanı görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arapça isim görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, ona kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arapça harfleri görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arapça öğrendiğini görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça konuşan birini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arap görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir