AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca görmek

Kahve falında hoca görmek

Kahve falında hoca görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işarettir.

Kahve falında hoca gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında namaz kılan hoca görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hocadan kaçmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hocalar görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami hocası olmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir hoca görmek güzel huylarını terk edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hocayı görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hocayla yolculuk yapmak kararlar alacağına, eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyü yapan hoca görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir