AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye ayakkabı görmek

Kahve falında hediye ayakkabı görmek

Kahve falında hediye ayakkabı görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye ayakkabı gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye almak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden ayakkabı hediye almak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı hediye ettiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı hediye etmek kaybetmeyi göze alamayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Kahve falında birinden hediye ayakkabı almak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı hediye etmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı hediye almak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye etmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir