AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaalanı görmek

Kahve falında havaalanı görmek

Kahve falında havaalanı görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, moralin bozulacağına, onun zamanını çalacağına, sıkıntıya düşüreceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında havaalanı gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında havaalanında uçak görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uçak havaalanı görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaalanında olmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine inanılır.

Kahve falında havaalanında beklemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini havaalanında görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini havaalanında görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaalanı uçak görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında havaalanında çalışmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir