AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gitmemek

Kahve falında hamama gitmemek

Kahve falında hamama gitmemek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hamama gitmemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Kahve falında hamam böceği ölüsü görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hamamda görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini hamamda görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamamda kavga etmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinden korkmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evde hamam görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil hamam böceği görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hataların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında hamamda kadın görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir