AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı başkasının sürdüğünü görmek

Kahve falında arabayı başkasının sürdüğünü görmek

Kahve falında arabayı başkasının sürdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, malvarlığının çok daha artacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı başkasının sürdüğünü gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında babanın araba sürdüğünü görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin araba sürdüğünü görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin araba sürdüğünü görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında araba sürdüğümü görmek ticaret sektörüne atılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin araba sürdüğünü görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin araba sürdüğünü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürdürmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin araba sürdüğünü görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir