AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya lastik almak

Kahve falında arabaya lastik almak

Kahve falında arabaya lastik almak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin her işi severek yapacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya lastik almak gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Kahve falında araba lastik görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış araba lastiği görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında araba lastiğini patlamış görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba lastiğinin patlamasını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında yeni araba lastiği görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba lastiği şişirmek kötü sözler duylacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba lastiği değiştirmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir