Kahve falında hacca gideni görmek

Kahve falında hacca gideni görmek işe giren herkesin kalkınacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, özel muamele göreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gideni gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hacca gitmek için uçağa binmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında hacca uçakla gitmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında oğluyla hacca gitmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haca gidenleri görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Kahve falında abdestsiz hacca gitmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle hacca gitmek bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmek istediğini görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca giden kadın görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top