AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini balık olarak görmek

Kahve falında birini balık olarak görmek

Kahve falında birini balık olarak görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini balık olarak gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Kahve falında büyük sarı balık görmek kazancında da artış meydana geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında yemek için balık almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve balık görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş siyah balık görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına balık vermek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında balıklar yakalamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle balık yemek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Kahve falında yürüyen balık görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir